Todistuksia

Laulujen laulu – CD:n rakkauslaulut lähentävät suhdetta Herraan. Voin elää laulujen kautta rakkauden kutsua todeksi. Äänensävyssä on rakkauden kaiku!
Raija-Liisa Haimi

Kiitos Laulujen laulu – levystä Kuuntelemme lauluja usein! Ne ovat erilaisia rakkauslauluja; niissä on puhtaus ja ne puhdistavat, kun niitä kuuntelee. Rakkauslaulujen vuoropuhelussa mies ja nainen ovat yhdessä Jumalan kuva!
Timo ja Maarit Aro-Heinilä

Laulujen lauluissa innostaa minua intohimo – palava suhde Jumalaan! Kuuntelen niitä aamuisin. Tango on minun lempilauluni. Anne Lemmetty

Kuulin musiikistasi kaveriltani ja löysin youtubesta pari psalmia. Koko levy on hyvä. Mahtavaa on, kun psalmit jäävät päähän soimaan ja muistan ne ulkoa joka paikassa missä liikun! Minusta on hienoa, että laulujen sanat ovat suoraan psalmien sanoja. Ihanien psalmien yhdistäminen hyvään musiikkiin on loistavaa. Kiitos!
Siunausta!
Paula

Hei Mika! Lämmin kiitos vielä siitä Psalmi CD:stä, jonka saimme sinulta Tampereen Gideon-konferenssissa! Olen kuunnellut sitä tosi paljon ja se on erittäin HYVÄ! Kiitos Herralle sinusta ja lahjoista, jotka on käytössä! Aivan mahtava levy! Tosi ihanasti toteutettu! Sinua ja perhettäsi siunaten!
Jaana

Katsoin psalmeista tehdyt musiikkivideot. Sanoma tulee kirkkaasti esiin; en ole koskaan nähnyt niin kauniisti esitettyä Jumalan Sanaa – viittomakieli täydentää, koskettaa olomassaoloa ja koko ihmisen olemusta.
Aaro Väätäinen, Mäntyharju

Katselin juuri uudelleen Psalmit dvd:n ja totesin että ne kaikki ovat NIIIIN hyviä. Psalmi 127 kosketti itseäni nyt tällä hetkellä sillä tunnen Herran puhuvan luottamuksesta ja miten voisin jättää kaikki murheeni Hänelle. Siinä on ihmisen koko elämä ja kuinka me saamme jättää kaiken Jumalalle.
Leila Rasi

Koen olevani visuaalinen ihminen – Sana alkaa elää kuvien kautta. Israelin kuvat, tanssi ja viittomakieli vahvistaa Sanaa. Lempipsalmejani ovat 27 ja 121. Myös 115 kosketti ja aukesi uudella tavalla. En ollut siihen Raamattua lukiessani kiinnittänyt aiemmin huomiota.
Aulikki Nurminen

Ihanaa saada Psalmit-cd, kun olen antanut omani lahjaksi ystävälleni.
Psalmeja on taivaallista kuunnella esim. leipoessa tai ruokaa laittaessa, kun olen yksin. Siinä voi yhtyä toisiin psalmi-lauluihin mukaan.Siunausta ja Herran läsnäoloa alkavaan vuoteen.
Irmeli Vaittinen

Kun kuuntelen psalmeja, voin mietiskellä ja rukoilla. Laulettuna Sana on helpommassa ja kauniimmassa muodossa. Raamatun Sanasta saa siunauksen ja se ravitsee. Kaikki muut hengelliset laulut jäävät kakkoseksi.
Helena Kaittola

Lainasin Psalmit-levyä kaveriltani ja tykkäsin tosi paljon. Siinä oli voimakkaana Pyhän Hengen läsnäolo. Aiemmin oon harmitellu ku Raamattua on nii työläs oppia ulkoa. Nyt kuuntelin tuota levyä jatkuvasti, uudelleen ja uudelleen. Opin laulut ulkoa siinä sivussa ja oon monessa tilanteessa, jos on ollu vaikeeta, niin muistanu noitten laulujen avulla ihania kohtia psalmeista ja saanu niistä lohdutusta ja uskoa. Kiitos tosi paljon ja kiitos Jumalalle 🙂 Siunausta kaikkeen sun elämässä!
Mirjami Nissinen

Olen kuunnellut taas psalmeja autossa. Monissa lauluissa on hyviä sanoja, mutta Jumalan Sanassa on jokin salaisuus. Eri aiheisista psalmeista joku aina “kolahtaa” sen päivän elämäntilanteeseen.
Hannu Varhi

Tämä levy on yksi parhaista, ellei paras, musiikki-CD, joka minulla on ollut. Sanat ovat täydelliset, koskapa ne ovat suoraan Raamatusta, sävelmät mukaansa tempaavia, sovitukset huippuluokkaa ja toteutus onnistunutta. Se on erinomainen keino mietiskellä Jumalan sanaa ja rentoutua kiireen keskellä. Levyllä olevat Raamatun psalmit jäävät muistiin ja palautuvat mieleenarkipäivän rutiinien keskellä. Suosittelen.
Juha

Sain lahjaksi Psalmit-levyn ja se on ollut siitä lähtien kovasti perheemme käytössä.
Jori Brander

Sain lahjaksi Suomi Ylistää 2009 -levyn. Kun haluan mennä Jumalan läsnäoloon, kuuntelin CD:tä  joka päivä useamman kuukauden ajan. Iskän kanssa on ihana olla ylistyksessä.
Leena Turpeinen

Sanoissa on Elämä – rukoilen ylistyslaulujen kanssa ja koen, että Suomi Ylistää 2009 on tehty rukoillen. -Voin suositella.
Ari Pesonen, Elimäki

Psalmit – Pidän hyvin tärkeänä sitä, että saan syödä Sanaa laulettuna. Se antaa voiman, lohdun ja toivon.
Risto Kujala, Lapua

Ostin Psalmit CD:n 5 päivää sitten, eräästä tilaisuudesta. sen jälkeen en ole kuunnellut muuta. Mahtavaa sanomaa ja musiikkia. Juuri tuo, että ne ovat suoraan Jumalan sanaa Raamatusta, ja tuo musiikki sopii siihen erittäin hyvin. Voittamaton yhdistelmä. Ja sinun äänesi sopii hyvin noiden Psalmien tulkintaan.
Mikko Silvennoinen

Hey its Monica from Kenya, Charles fiance. How r doing. Thank u (Eeva Mäkinen gave the Psalm-CD to Monica)  for the present u gave me n the CD especially by Mika Piirto has inspired me to trust in GOD n to live a righteous life
Monica

Olin todella väsynyt kahden lapseni kanssa. Olen YH-äiti. Kun kuuntelin psalmia 127, Pyhä Henki lohdutti ja rohkaisi minua ja sain itkeä väsymystäni Herra läsnäolossa.
Riitta-Leena

Hei, Mika! Nyt olen useana aamuna herännyt Psalmien teksteihin ja saanut voimakkaasti tuntea Jumalan Hengen läsnäolon. Ajattele jo aamusta! Sanat soivat minussa ja siunaavat, tuovat ilon ja saavat uuden päivän alkamaan ihan uudella tavalla. Eikä tässä kaikki. Erään läheisen ihmisen kanssa on avautunut uudestaan mahdollisuus keskustella elämän tärkeimmistä asioista. Olen kertonut Psalmeista ja antanut hänelle muutamia jakeita. Ihmeellistä, että jakeet ovat heti syttyneet hänen sydämessään ja hän on heti kysynyt, mikä Psalmi. Evankeliumin kertominen on mielestäni aika vaikeaa netin kautta, mutta Psalmeissa löysin itsekin ihan uuden tavan kertoa Jumalan Sanan voimasta. Hänellä on Psalmi CD, mutta kiinnostus kuunnella sitä tuli vasta keskustelujemme jälkeen.
Jumalan runsasta siunausta elämääsi!
Eeva-Riitta Vahala

Olen hyvin kiitollinen levystä. Olen kuunnellut sitä aamuhartauksieni yhteydessä kuukausikaupalla. Olen innostunut myös reippaasta ylistysmusiikista. Petri Kososen levyissä olen kokenut valtavan Jumalan Hengen läsnäolon, ja myös niitä olen kuunnellut runsaasti. Mutta Psalmi-CD on pysyvästi ja yhä enenevästi antoisa. Se johtuu siitä, että sanat ovat suoraan Raamattua. Raamatun sana eroaa kaikesta muusta. Se ei vanhene eikä kulu niin kuin ihmissanat. Päinvastoin se ravitsee yhä lisää ja lisää. Samalla Jumalan sana syöpyy mieleen.
Martti Päivänsalo

Sydän ja mieli täynnä kiitosta! Sain tuon psalmilaululevysi ystävältäni viime keväänä ja siitä lähtien se on ollut minulla aktiivisessa käytössä. Täytyy sanoa,etten muista koskaan minkään muun levyn koskettaneen minua tällä tavalla kuin tämä levy. Mitä useammin olen kuunnellut lauluja sitä enemmän olen niistä saanut siunausta. Niin kuin on yleensäkin merkityksellisen musiikin ja musiikkikokemusten kanssa. Sen lisäksi, että olen itse saanut lauluista paljon,on ollut ihana huomata, kuinka myös 11v. poikani tarttuu lauluihin hyvin usein ja lauleskelee niitä. Lapsen reagointi on kuitenkin usein niin aitoa. Olen myös voinut työssäni jakaa siunausta levysi välityksellä. Kiitos vielä, että olet alkanut laittaa sisälläsi soivia säveliä ylös muidenkin iloksi. Hienosti , tasokkaasti ja tosi harmonisesti toteutettua musiikkia. Oma vilpitön kokemukseni on ollut ja on, että psalmilaulut ei ole mikään tavallinen levy,vaan todella Jumalan Hengen inspiroima. Lisää vaan! Ystävällisin terveisin
Maarika

Kiitos Te Ihanat, laulusta joka puhuttelee ja lohduttaa, rohkaisee, aina ja aina vaan!! (Kuuntelen USAssa RadioDeitä netin kautta, ja sieltä kautta osasin löytää= sain lahjaksi vielä tämänkin sivun! Niin että nyt ei tarvitse odottaa tätä vain radiosta,,, kunhan saan toimeksi, tilaan teidän CD:n 🙂 Sä haavani umpeen parannat ei kyyneltä yhtäkään. On sinettis otsallani, oot kanssani ainiaan. Nyt Herraa saan mä kiittää oot kanssani ainiaan. Nyt iloiten saan mä niittää oot voimani ainiaan.Siunausta teille – ja kiitos!

Hei! Kiitos Mika taas uudella tavalla koskettavasta englanninkielisestä Psalmilaululevystäsi! Tällä levyllä on varmasti Isän suunnittelema paikka edellisen rinnalla virvoittamassa monia, ja elävöittämässä Jumalan sanaa tuoden sitä lähemmäksi ihmisiä. Pienet uudet vivahteet ja sovitukset tuntuvat hyviltä. Eniten kuitenkin kiinnitin huomiota äänesi rikkaaseen ja monipuoliseen käyttöön ja sen esillepääsyyn, eri tavoin erityylisissä sävellyksissä. Ei ollut varmaankaan helppo ja vaivaton tehtävä, mutta varmasti kannattava. Ainakin minua on siunannut kovasti ja uskon, että myös monia muita. terveisin
Maarika

Olin viime keväänä 2009 masentunut. Mistään ei tullut mitään, enkä jaksanut tehdä mitään, Sanan lukemiseen ei myöskään riittänyt intoa. Jossain määrin oli kuitenkin valtava tarve kuulla Jumalan ääntä ja oli ihanaa, kun Psalmit-levyn kautta sai rauhoittua ja tuntui hyvältä, että sitä kautta sai itseään ravita. Lempipsalmini on 115, sillä tulin hylätyksi Jeesuksen takia. Todistin lähellä olevilleni ja jäin yksin. Myös Ps. 34 lohdutti. “Lähellä on Herra niitä, joilla on särjetty sydän, ja hän pelastaa ne, joilla on murtunut mieli.” Oli myös ihana lukea Raamatusta nuo psalmit kokonaan, kun eka oli saanut rakastua pieneen palaan.
Amanda

Lopputyötä piirtäessäni kuuntelin öisin pelkkiä psalmeja. En pystynyt kuuntelemaan mitään muuta musiikkia. Sain kaiken lisäksi vielä parhaan arvosana työstä.
Terhi

Haluan kertoa sinulle kuinka paljon sinun CD, jossa laulat psalmeja, on auttanut ja lohduttanut minua, kun minulla on ollut vaikeaa! Joka aamu kun nousen mulla soi joku kappale CD:ltä sisimmässäni ja oon saanut niin paljon lohtua ja rohkaisua elämään! Siunausta sinulle ja perheellesi. Sain muuten CD:n Pyssysalon Sarilta joka on minun ihana työkaveri! Kiitos Sinulle ja Herralle lauluista. Tarja Pitkämäki

Psalmit -levysi on kulunut “melkein puhki” autoni CD-soittimessa. Hienoja kappaleita! Oletko tekemässä lisää psalmeja musiikiksi? Olisi hieno juttu, jos voisit tulla pitämään Psalmit-konsertin TTY:lle.
Kari

Jumalan Sana kosketti minua Nokia mission -illassa. Itkin kuunnellessani psalmi-laulua ja mietin elämääni. Halusin tulla uskoon ja mennä eteen. Minulla on nyt suuri tarve ja halu kertoa Jeesuksesta.
Sanna

Valtava kiitollisuus nousi Jumalan Sanaa kohtaan, kun kuuntelin levyä.
Heljä

Lapsiemme lempipsalmi on 116. Sitä kuunnellaan melkein jatkuvasti. Oma lempipsalmini on 127.
Hanne

Jumalan Sana rohkaisee. Erityisesti pidän psalmien 1, 27, 28, 34,115, 116, ja 139 toteutuksesta, mutta ylitse muiden nousee 116. Se muuttuu upeasti tekstin mukaan. Siunausta!
Ira

Raamatun sana on meille Data Universumissa ollut aina tärkeä asia. Siksi haluan tuoda erikoisesti esiin hyvän ystäväni Mika Piirron uutuuden nimeltä “Psalmi-CD”. Siinä on palattu Raamatun aikaisille juurille jolloin hengellinen musiikki oli pääsääntöisesti Psalmien laulamista.
Miika-Markus

Psalmit on saarnaa omalle sielulle.
Jukka

Ps 1:n aikana Pyhä Henki nosti hädän hukkuvista ihmisistä.
Satu

Ps 139 koen Jumalan turvallisuutaa.
Pirkko

Kun kuulin psalmin 1, koin hätää hukkuvien ihmisten puolesta – niiden jotka eivät tunne Jeesusta,
Satu

Psalmien-kirja on ylistyksen ja veisuunjohtajien kirja.
Jukka Partala

Kuuntelen levyä kotona niin ettei mene yhtään Sanaa hukkaan! Usko tulee kuulemisesta ja kuuleminen Jumalan Sanan kautta.
Eila

Ps 127 on niin kaunis…
Anneli

Osaan Ps 65 melkein ulkoa. Se on minulle kaikkein tärkein psalmi.
PekkaTaskinen

Olen innolla kuunnellut Psalmit-levyäsi. Kappaleet ovat tosi hienoja ja puhuttelevia, tulkintasi on osunut ihan nappiin sekä laulun että taustojen osalta. Onnitteluni! Jatka samaan malliin, Herra kyllä siunaa työtäsi! Jouduin viime keskiviikkona sairaalahoitoon ilmarinnan takia ja pääsin kotiin toipumaan viime sunnuntaina, kiitos Herralle. Sairaalassa ollessani Psalmi 91 lohdutti ja rohkaisi minua suuresti.
Kari Kannus

Minulle aika juuri uskoon tulleena kaikki Psalmit eivät ole vielä kovin tuttuja. En halua tässä nyt puhua mitään ylisanoja, mutta psalmit ovat minua alkaneet erityisesti kiinnostamaan ja puhuttelemaan viime keväänä, kun olen kuullut sinun niitä esittävän. Kiitos Herralle! Oikeasti tässä on nyt suuret voimavarat, sillä musiikilla voi todella saavuttaa paljon uusia Psalmien ystäviä niin uskovaisten kuin ei uskovaisten joukosta. Musiikkisi jo pelkästään vetoaa voimakkaasti tunteisiin. Yhdistettynä mitä kauniimpiin sanoituksiin se ikään kuin vangitsee kuulijaa herkistymään Sanan äärelle ja Herran eteen!
Elina

Olen itse ja koko perheeni on harrastanut musiikkia ja olen käynyt laulutunneilla aina kun se on ollut mahdollista. Laulettu Jumalan Sana tuli suoraan minua kohti. Koskettavinta psalmilauluissa on se, että se on Raamatun Sanaa. Musiikki on hyvin kaunista ja Pyhä Henki kosketti minua.
Elsa Vallenius, Espoo

Kiitos Mika ihanasta levystäsi! Se tuli minulle erittäin suureksi avuksi.

Erikoisesta johdatuksesta tyttäreni tuli käymään luonani levysi kanssa ja kuuntelin sitä koko illan. Seuraavana päivänä osoittautui, että tämä hengellinen “tankkaus” oli erittäin tarpeen. Levyä kuunnellessani minua rakensi erityisesti psalmi 27: “Vaikka sotajoukko asettuisi minua vastaan” – Tämä kohta soi voimakkaasti mielessäni aamulla töihin lähtiessäni.

Työskentelen luokka-avustajana ala-asteella. Aamupäivällä huomasimme yhtäkkiä, että poliisit ovat koulun pihalla. Kohta rehtori kuulutti, että kaikkien on pysyttävä luokissaan. Saimme kuulla, että internetistä oli löytynyt uhkaus, jossa kouluumme uhattiin iskeä kuten Jokelassa. Tilanne piti ilmoittaa myös lapsille, jotka tietysti hätääntyivät. Opettajan piti poistua luokasta soittamaan vanhemmille, että he voivat hakea lapsensa pois koulusta. Jäin luokkaan yksin aikuisena valvomaan oppilaita. Osa oli aivan paniikissa. Mielessäni soi voimakkaasti laulusi psalmista 27. Olin levollinen ja rauhoittelin oppilaita. Sydämeni iloitsi siitä turvasta, minkä koin Jumalassa. Tilanne meni ohi sillä kertaa, vaikka uhkaus jäikin ilmaan. Koin, että levysi oli minulle täydellinen teko Jumalalta tähän tilanteeseen. Sydämelliset kiitokset sinulle ja koko ryhmällesi!
Riitta

Kiitokset Psalmi-levystä!! Sitä on ollut ihana kuunnella -sovitukset ovat äärettömän hyviä, sopivasti herkkää melodiaa ja vahvaa soundia… mutta todella parasta se, että niiden kautta Jumalan Sana menee sydämeen, sieluun, ytimiin asti!! Kun olosuhteet ja kaikki ahistaa niin Psalmi-levyn kautta Jumalan Sanan KALLIOPERUSTA vahvistaa askeleet ja julistaa IANKAIKKISTA TURVAA HERRASSA -omasta kokemuksesta puhun!! Psalmit tuovat todella lepoa, rauhaa ja vahvistavat uskoa!!
Marjo Ilojanto

Olin tulossa Tampereelta kotiin päin, ja sain vahvan kehotuuksen sisimpääni laittaa psalmit soimaan kesken matkan Keskus sairaalan kohdalla, keskellä neljän ruuhkaa. Cd oli mun kassissa apukuskin paikalla ja sain sen esille. Ajelin siinä ysitietä ja kuuntelin levyä ja yht´äkkiä kuunnellessani tunsin voimakkaasti Pyhän Hengen läsnäolon ja aloin puhua kielillä ja kiittää Herraa ihan murtumiseen asti. Psalmissa soi juri kohta: Israel, turvaa Herraan – Hän on heidän apunsa ja kilpensä. Liikenne oli molemmin puolin ruuhkaisaa, takanani ajoi kaksi-osainen säiliörekka, edessä punainen auto ja sen edessä mersu, jossa peräkärry lastattuna korkealla lankku kuormalla. Huomasin edessä olevan auton salaman nopean koukkauksen sivulle ja lankun tulossa suoraan tuulilasiani kohti. En ehtinyt edes ajatella tai nähdä tuleeko vastaantulijoita, vaan käänsin auton vastaan tulevien kaistalle ja lankku meni autonn ohi rekan alle. Yliluonnollinen Jumalan varjelus oli siinä, että juuri sillä hetkellä ei  ullut vastaantulijaa ja että ehdin väistää lankun tulon tuulilasista läpi. En vieläkään tiedä miten kaikki tapahtui, Jumalan läsnäolo ja suojelus pelasti.
Hanna

Jumala käyttää luovuutta hengittääkseen uutta elämää kristuksessa eri puolille maailmaa. Suomella on hyvin suuri kristillinen historia, joka on tällä hetkellä laajasti jäätynyt. Tällä hetkellä Jumala sulattaa jäätä ja uudistaa kansakunnan kaunista luovuutta. Meillä on ollut etuoikeus tuntea Mika jo lähes 2 vuotta ja olemme saaneet seurata lahjojen ja Jumalan voitelun tulemista esiin hänen elämässään. Ymmärrämme, että psalmi-projekti on Jumalan Hengen aloittama. Kun kuuntelimme ja näimme tämän musiikin ensi hetkiä, tuntui kirjaimellisesti siltä kuin saisimme seurata Jumalan ihmettä. Kun Mika kysyi, josko haluaisimme olla mukana tässä projektissa, olimme välittömästi innoissamme tästä mahdollisuudesta osallistua tähän ilmiselvään Jumalan työhön. Psalmi-musiikki on erityislaatuista. Laulut ja musiikki on Pyhän Hengen inspiroimaa; Jumalan luonne ja rakkaus on siinä elävästi asetettuna eteemme. Sanat ovat itse asiassa Jumalan Sanaa, valittu Pyhän Hengen avulla, ja tuotu esiin muusikkojen kuuliaisuuden kautta sellaisella tavalla, että se saavuttaa sydämemme jokaisen sopukan. Ja siten vetää meitä lähemmäs rakastavan Isän käsivarsia.
Martin ja Janice Richards

Martin ja Janice Richards asuvat Lontoossa ja palvelevat kansainvälisesti yli seurakuntarajojen profeetallisen esirukouksen ja ylistyksen tehtävässä. He ovat vierailleet 4 kertaa Suomessa opettaen luovuudesta jaylistyksestä haaveenaan nähdä profeetallisen lahjan vapautuminen ja terve soveltaminen seurakunnassa. He kokevat Jumalan johdataneen heidät Suomeen.

Hei! Sain juuri kuunneltuani Mika Piirron Psalmi levyä taas kerran virvoittua rukoillessani ja laulaessani Herran Sanaa. Eilen lauloimme perheeni kanssa Psalmia 1 ja keskustelimme luetusta ja lauletusta Sanasta. Nukkumaan mennessään lapseni pyysivät minua jättämään levyn soimaan päälle Herran tuntuva läsnäolo lepäsi kodissamme. Tänään rukous-ja paastopäivässä monet virvoittuivat laulaessamme ja rukoillessamme tämän levyn mukaan. Jatkakaa! Janoan lisää levyjä, joissa lauletaan suoraan Jumalan Sanaa! Siunausta! Ja kiitos Jumalalle teistä, moni on saanut virvoittua täällä Kauhajoella levystänne! Saati sitten koko maassa tämän levyn kautta. Sanassa on siunaus! Amen!!!
Mika

Meidän pienokainen rauhoittuu heti iltaisin kun laulamme hänelle psalmi 1 kappaleen. Jumalan sana toimii!!!
Rami